Ако записът е „менте“, пуснато контролирано, какви биха били ползите за рожденика?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ako-zapisat-e-mente-pusnato-kontrolirano-kakvi-biha-bili-polzite-za-rozhdenika/15181 SvobodnoSlovo.eu
Ако записът е „менте“, пуснато контролирано, какви биха били ползите за рожденика?

"Това не може, не да ме впечатли, да ме накарат да се замисля".

Тази убеденост на Борисов ме кара да се замисля възможно ли е:

Вариант 1. Самият той да си е направил подарък за рождения ден? Ако записът е „менте“, пуснато контролирано, какви биха били ползите за рожденика?

Всички записи до момента, разкриващи корупция и измами -„Ало, Ваньо“, „Двете каки“, „Ало, Банов съм“, „Танева“, както и всички записи, които могат да бъдат разпространени в бъдеще, ще бъдат обявявани от рожденика за „ментета“. Не пред нас „простите“, а пред по-сложните европейски и международни партньори.

Акцентите във вчерашния запис „менте“ са интересни: Караянчева; обща среща с "Влади Горанов, Сотир и Гешев"; "АДФИ…т’ва КФН…"; „Еврохолд“; къщи за гости, Манолев и Йончева - все герои и случаи, свързвани с бившия втори в ГЕРБ, БСП или с депутата, изобразен като прасе на каишка в разпространеното от самия рожденик на профила му във фейсбук видео.

Вариант 2. Той знае кой е „подал“ записа и затова не само не се впечатлява, но и не се замисля? Отрича автентичността, но не и съдържанието. По данни на ПИК първичният материал на „дийп фейка“ е бил „подаден“ от негов бивш близък колега в ГЕРБ. Правят впечатление и зачестилите критични публични изяви на бившия втори в ГЕРБ, включително и днес в „Седмицата“ по „Дарик“ радио. „Няма вечни врагове или вечни приятели, а само вечни интереси". С разпространеното във фейсбук видео рожденникът не изпраща ли послание именно до тези, които дружно се домогват да го свалят от джипката, и които са засегнати от темите на „ментето“ разговор? А днес ги и иронизира: „Това са 10-15 години, нищо ново не научиха.“. Рожденикът може да е удобно прост, но е и хитър.

Албена Белянова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.