Ама обучавайте ги тези мисирки, бе!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ama-obuchavayte-gi-tezi-misirki-be/17065 SvobodnoSlovo.eu
Ама обучавайте ги тези мисирки, бе!

Пълна мисирска некадърност в "24 часа" днес. В статийка, която няма автор, се твърди, че ако не се изплатят печалбите от моментните лотарии, ще се разпродава имущество на Божков, за да се изплатят печалбите. Боже, прибери си вересиите и мисирките, моля!

Явно момата /имам някакво подозрение по стила на писане, че е женско вероизповедание/, си мисли, че след като Божков е мажоритарен собственик на АД-то, което организира лотарията, ще започнат едни търгове на имуществото му. По рано по медиите поне имаше правен консултант, та да не дрънкат мисирките глупости. Явно вече такъв няма.

Никой не е казал на мисирчето, че имуществото на търговското дружество, каквото е АД, е съвсем различно от имуществтото на който и да било акционер. И частното лице изобщо не отговаря за задълженията на юридическото лице освен до размера на капитала! Тоест, да хвърля малко светлина в непрогледния мрак на медията, ако ще се продава, ще се продава собствеността на търговското дружество, организирало лотарията.

А Божков от камилата ще ви маха с високо вдигнат среден пръст!

Ама обучавайте ги тези мисирки, бе!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.