АМА ТЕ НЕ СА ШПИОНИ, ПРЕДАТЕЛИ СА СИ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/ama-te-ne-sa-shpioni-predateli-sa-si/17259 SvobodnoSlovo.eu
АМА ТЕ НЕ СА ШПИОНИ, ПРЕДАТЕЛИ СА СИ!

Министър Теменужка заминава утре за САЩ, за да обсъжда енергетиката ни. С тях! Вероятно подробно ще ги запознае със ситуацията и проблемите на енергетиката ни. Всъщност, ако Теменужка не беше министър от правителството на ГМР, то нейните действия щяха да се окачествят като висш шпионаж в полза на друга държава, а действията на американците - като шпионски, което незабавно би наложило да ги персононгратираме оттук със засилка.

И отново питам - кое налага ресори, пряко свързани с националната ни сигурност, да бъдат обсъждани с чужди държави. Още повече, когато тези държави пряко ни забраняват изгодни газови проекти, за да си прокарат техните си икономически интереси?

Шпионски и патриотични игри. Още от времето на "Оня списък", наши политици ни продават на чужди държави. Като смятат, че сме толкова прости, че няма да ги видим и да ги разберем. Енергетиката е много важен за България ресор. Заради Мадам Йес, затворихме блокове на АЕЦ "Козлодуй". Заради приватизацията дадохме на безценица ТЕЦ-овете "Марица" на американците и им плащаме за тока, все едно от Марс го докарват! Заради намесата на ЕС и САЩ, пропуснахме да реализираме Южен поток.

А сега ни разправят приказки. За шпиони. А всъщност кой предава българските национални интереси? Руските шпиони могат само да си мечтаят на тепсия да им поднесат информацията, която българските политици ежедневно докладват на хамерикаците!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.