Аман от власт, която дори не е на цървули, а на гумени галоши

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/aman-ot-vlast-koyato-dori-ne-e-na-carvuli-a-na-gumeni-galoshi/17025 SvobodnoSlovo.eu
Аман от власт, която дори не е на цървули, а на гумени галоши

Разбирам, че двама религиозни фундаменталисти, обявили се за "светлина на Исус", цитиращи Ванга и ратуващи за "течна" демокрация успели да принудят МОН да спре образователна програма в Перник???

Предлагам властта да вземе вече решителни мерки:

1. Всеки, който умее да чете книги, да бъде незабавно осъден на 3 години условно с конфискация и изгаряне на книгите.

2. Всеки, който умее да пише книги, да бъде осъден на 15 години строг тъмничен затвор с конфискация на цялото имущество и изгаряне на книги.

3. Всеки, който иска да знае каквото и да е за каквото и да е - да ходи да пита одобрени от властта пастори, пророци, гадатели, вещери, баячи, проповедници или местното РПУ. Който не пита тези одобрени от властта хора - 3 години условно. Одобрените от властта пастори и пр., както и милиционерите от местните РПУ да минават приемен тест, при който да доказват, че не умеят да четат и пишат, смятат земята за плоска и са си направили каски от станиол против кемтрейлс.

Аман от власт, която дори не е на цървули, а на гумени галоши.

Евгений Дайнов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.