АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ ЛИ ИСКАМЕ?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/amerikanski-voyski-li-iskame/3820 SvobodnoSlovo.eu
АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ ЛИ ИСКАМЕ?

Управляващите днес отказаха да прекратят споразумението за американските бази в България. Толкова низост и лакейничество пред Козяк не бях виждала досега. Дори БСП се заеха джентълменски от името на коалицията те да бранят чуждите войски на българска земя. Нищо лошо нямало, даже още да идвали. Много полезни били, каза Зафиров от БСП. Както се казва - слушам и не вярвам на ушите си!

Проблемът е, че историята учи, че който разчита на чужда войска да го пази, е най-обикновен крепостен. Васал. Подчинен. В момента в България има американски, гръцки, нидерландски и кой знае още какви войски. Без българският народ да ги е канил. Дори не сме паднали достойно в битка. Ключовете за България, образно казано, им ги дадоха марионетните ни политици.

Спомняте ли си Чешнегирово? Когато американците дори не се извиниха. Ние им се извинихме, че българският цех е попаднал в тяхното военно учение. Майор Терзийски спомняте ли си? Това са изгодите да сме подчинена територия.

Това, което се разигра днес в Народното събрание, беше обикновено предателство към българските интереси. И дори не ги досрамя. Утре Хероиня ще ги потупа по главата, а Лайен ще ги похвали. Това са ни политиците, дами и господа!

Който не храни своя армия, храни чужда! И ги храним, за да ни унищожават!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.