Българи, време е да направим следващата стъпка по пътя към свободата. На 7 февруари (петък) от 12 ч. пред парламента

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgari-vreme-e-da-napravim-sledvashtata-stapka-po-patya-kam-svobodata-na-7-fevruari-petak-ot-12-ch-pred-parlamenta/17176 SvobodnoSlovo.eu
Българи, време е да направим следващата стъпка по пътя към свободата. На 7 февруари (петък) от 12 ч. пред парламента

Българи, време е да направим следващата стъпка по пътя към свободата. На 7 февруари (петък) от 12 ч. пред парламента Възраждане организира национален протест за оставката на правителството. Ако отново някой от придворните журналисти ме пита защо, отново ще му отговоря - заради водата, въздуха, боклука, горите, златото, еврото, СЕТА, самолетите, кражбите, корупцията, и най-вече заради това, че правителството убива държавата и народа ни.

Ясно показахме, че търпението ни е изчерпано. На 7 февруари призовавам всички граждански, политически, обществени и профсъюзни организации да бъдат заедно с нас. Не казвам да ни подкрепят, за да не засягам ничие его - казвам да бъдат заедно с нас! Защото само ЗАЕДНО ще успеем да се преборим за свободата си и да свалим режима!

Време ни е за Възраждане!

Да живее България!

Костадин Костадинов

Снимка на Костадин Костадинов.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.