България, ако иска да устои и отстои поне една политическа позиция, трябва да издържи натиска и да откаже вдигане на ветото

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgariya-ako-iska-da-ustoi-i-otstoi-pone-edna-politicheska-poziciya-tryabva-da-izdarzhi-natiska-i-da-otkazhe-vdigane-na-vetoto/2554 SvobodnoSlovo.eu
България, ако иска да устои и отстои поне една политическа позиция, трябва да издържи натиска и да откаже вдигане на ветото

Изявлението на Държавния Департамент, метрополията на българското правителство, нарочно не казвам на България, защото България и нейното правителство са две различни неща, които вървят в две различни посоки, е нагло и цинично. Всички знаем, че нашите управляващи не изпускат телесен газ без да са попитали господарката с издължената физиономия и ококорени очи, камо ли да вземат решение за нещо без нея.

Следователно, нищо суверенно няма в този акт за недопускане самолета на Лавров над България.

Между другото, така както изглежда, че това е поредния хибриден конфликт у нас, който разпалва вечната вражда между двете групи, случката ще стане крайъгълен камък за правителството ни. Но едно по едно.

Днес сутринта се наложи да изскубна едно растение, защото не вървеше и се държеше на едно последно коренче. Е, откъснах го. Нашето правителство е по същия начин. Държи се на една нишка последна и тя се казва Македония. Докато не стане така, както са решили господарите , а именно България да вдигне ветото на Македония за приемане в ЕС, което ще означава тежък удар върху нашата национална идентичност, това правителство ще бъде реанимирано. И след това ще го откъснат. Предстоят три решаващи седмици по този въпрос.

България, ако иска да устои и отстои поне една политическа позиция, трябва да издържи натиска и да откаже вдигане на ветото.

Видя се, че при всички случаи на борба срещу глобализма, победите у нас ги извоюва обществото, но не и политиците.

Темата Македония е само за престиж!

Тя отдавна е затворена за нас.

Но нейното отстояване би означавало, че България и българския народ има гръбнак!

Да видим.

Помнете едно.

Правителството на този идиот е най-голямото предателство на България от всички правителства на предателите на България когато и да било!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.