България е страна на неограничените възможности. Не САЩ!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgariya-e-strana-na-neogranichenite-vazmozhnosti-ne-sasht/24718 SvobodnoSlovo.eu
България е страна на неограничените възможности. Не САЩ!

Дебелото премина през министерства, пристанища, парламент и ДАНС като валяк и ги омете като хала. Стана олигарх за дни и се прероди като магистрат за минути. Придоби собственост за милиарди евро и открадна безнаказано още толкова. Сдоби се с държавна охрана, която ние плащаме за едно, на нищо неприличащо парвеню. Участва със замах в разбиването на финансовата система на страната по сложен механизъм. Дори емирите в Дубай му завидяха, но в мафиотската ни държава никоя държавна власт не видя нищо от написаното по-горе.

Впрочем вижда го, но козирува и чука с токове!

Накрая като за капак ДПС казаха официално, че всичко което прави това дете-чудо си е негова безнаказана работа, а Сараите нямали нищо общо с това!

Е как да не им таковаш мамата някога във времето, на такива лицемерни, малки и жалки крадливи човечета. И как и на кого да обясниш, че асото пика в ръкава, няма да е етническа, нецивилизована и религиозна карта. А справедливост! Елементарна човешка справедливост...

Николай Марков

Резултат с изображение за Николай Марков

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.