България никога не е била нормална държава в своя хилядолетен исторически път и не може да се впише в подобна представа

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgariya-nikoga-ne-e-bila-normalna-darzhava-v-svoya-hilyadoleten-istoricheski-pat-i-ne-mozhe-da-se-vpishe-v-podobna-predstava/2512 SvobodnoSlovo.eu
България никога не е била нормална държава в своя хилядолетен исторически път и не може да се впише в подобна представа

Както ви споделих скоро, всичко е под контрол.

Не политически! Когато една власт изгуби доверието на лоялните си граждани, тя трябва да бъде сменена. Много български граждани изживяващи се като политици, които пребивават в сградата на парламента или в други подобни сгради мислят, че от тях зависи нещо. Не, не зависи! И е добре, че е така, защото това, което те наричат "демокрация" е много далеч от нещата, които се случват у нас. И те много добре го знаят! Затова е необходим друг ред, съвършен, който да е способен да връща "дневния ред" на правилния път.

България никога не е била нормална държава в своя хилядолетен исторически път и не може да се впише в подобна представа. Тя има особености, които не са характерни за нито една друга европейска държава и дали това ще се хареса или не на нашите приятели и врагове, това няма никакво значение. Други неща имат значение, но те не трябва да се обсъждат публично и открито. Както, впрочем, правят всички други. Зная, че между нас има много българи, които не осъзнават много неща, но и те нямат значение за сериозните работи. Те са по скоро за цвят, отколкото за друго нещо.

Не си помисляйте дори, че олигарсите или богатите и овластени хора решават нещо. Те имат своята роля в някои процеси, но от тях също не зависи нищо. Ако трябва да бъдат употребени, ще бъдат, а ако те решат да употребяват всеки и всичко - ще бъдат профилактирани. Външните големи играчи също не са за подценяване. Опитват се хората, както са го правели техните бащи и деди, но сами виждате, че и на тях не им се получават нещата. И никога няма да им излезе пасианса, ако продължават да оглупяват прогресивно. А точно това им се случва и ние ще катализираме много силно тези процеси.

Затова, бъдете спокойни! Ще изплуваме и това кърваво море, но за другите не съм сигурен.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.