България се управлява от карикатури - поведението на управниците е анимационно, говоренето им е карикатурно

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/balgariya-se-upravlyava-ot-karikaturi-povedenieto-na-upravnicite-e-animacionno-govoreneto-im-e-karikaturno/16710 SvobodnoSlovo.eu
България се управлява от карикатури - поведението на управниците е анимационно, говоренето им е карикатурно

България от години не е държава. България е територия на гротеската и имитацията. България се управлява от карикатури - поведението на управниците е анимационно, говоренето им е карикатурно, действията им предизвикват смях за зрителите и болки и страдания за участниците в тия действия и събития, управлявани от ръководните карикатури, началниците.

Ето, днес Главната кариикатура казала, че ако подаде оставка хиляди и стотици хиляди негови привърженици щели да се самозапалят, самообесят и да скочат от покривите на високите сгради в отчаянието си, че ще останат без водачеството на Главната си карикатура. Това изказване е тъпо и неразбираемо, защото не става ясно Главната карикатура сериозно ли прави изявлението си, или се опитва да се шегува в типичния си просташки, дебелашки и бабаитски стил.

Но Главната карикатура знае, че лафовете му ще се харесат на останалите карикатури. А ние гледаме, слушаме и постепенно се превръщаме в карикатури. Досущ като личните карикатури в идиотския комикс на Главната карикатура.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.