Бареков: Борисов и подлогите му окрадоха народа!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/barekov-borisov-i-podlogite-mu-okradoha-naroda/25114 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Борисов и подлогите му окрадоха народа!

Евродепутатът Николай Бареков отново показа, че настоящите управници не мислят за народа си.

Той върна лентата 4 години назад, когато започна да мисли за благото на народа си, после откраднаха идеите му, а днес Борисов и сие продължават да лъжат и мамят народа.

Ето и публикацията му във Фейсбук:

Преди 4 години предложих държавата да отдели до 50 милиона лева и да дари зъбни протези за всички българи над 40 години, останали без зъби. Зъболекар е непостижим лукс за 70-80 % от българите, както е добре известно.

През периода 2001- 2013 година срещнах десетки хиляди българи, дори мои връстници без зъби по улици и площади по време на моите телевизионни срещи с тях. Включих "безплатните зъби за всеки български пенсионер" като основна точка в програмата на ББЦ през изборите през 2014 година.

За тази моя идея бях оплют от "баджак" журналистките като популист и демагог. След като ме прокудиха от политиката и от Родината, гербаджиите и техните подлоги - патриотари и реформатори откраднаха моята идея и я сложиха в програмите си. А днес кабинетът нагло обявил, че нямал 20 милиона лева за зъбни протези на пенсионерите и отлага мярката за по-нататък.

20 милиона срещу 20 милиарда, изтеглени като външен дълг на България от Борисов и подлогите му само за последните две години. Толкова откраднати и опукани пари. Ще ги плащат децата и внуците ни. А пенсионерите, гласуващи за тези боклуци, пак останаха без зъби...

Кой е демагог и мисли за народа и кой е баджак и подлога на мафията?

Бареков: Борисов и подлогите му окрадоха народа! Обещаха зъби на пенсионерите, но нямали обещаните 20 милиона!

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.