Бареков: Борисов краде и нищо не свърши! Докога ще ви лъже този елементарен безхаберник?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/barekov-borisov-krade-i-nishto-ne-svarshi-dokoga-shte-vi-lazhe-tozi-elementaren-bezhabernik/24708 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Борисов краде и нищо не свърши! Докога ще ви лъже този елементарен безхаберник?

Евродепутатът Николай Бареков показа червен картон на премиера Бойко Борисов. Темата „Добруджа“ засяга множество хора, а сега заваляха и оправданията от страна на Борисов, че други били виновни.

Ето коментарът на Бареков във Фейсбук:

По темата "Добруджа" ➡️

Част от протестиращите лично познавам, били са членове, а и още са, на моята партия. Господин Виктор Лучианов лично дойде в ББЦ като бивш член на ГЕРБ, ощавен брутално от Цв. Цв и НАП. Аз им обещах никога повече да не подкрепяме Борисов и да се борим срещу ГЕРБ. Сега същите тези хора "благодарят" на "държавника". Това не е изненада, разбираемо е, хората търсят всякаква подкрепа, за да си защитят препитанието и имотите си. Важно е, че аз не ги предадох. А тъжното е, че вече десет години Бойко Борисов се оправдава с "тройната коалиция"! За тези десет години той направи три правителства в тройни, четворни и петорни коалиции с бившите министри и участници в Тройната коалиция (2005-2009) Кунева, Румен Петков, ДПС, агент Иван. Наглото безхаберие, с което Борисов проспа проблемите и нищо не свърши, освен да краде, сега пак се оправдава с тези от преди десет години. Старата песен на фалшив глас. Докога ще ви лъже този елементарен безхаберник? На него не му пука за нищо друго, освен за собствения му задник(г.з)

Бареков гневен: Борисов краде и нищо не свърши! Докога ще ви лъже този елементарен безхаберник?

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.