Бареков: Обединените Идиоти си правят гаден пиар на гърба на окаяните българи в Асеновград

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/barekov-obedinenite-idioti-si-pravyat-gaden-piar-na-garba-na-okayanite-balgari-v-asenovgrad/24988 SvobodnoSlovo.eu
Бареков: Обединените Идиоти си правят гаден пиар на гърба на окаяните българи в Асеновград

Обединените Идиоти си правят гаден пиар на гърба на окаяните българи в Асеновград. Това написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков. Българи, толкова ли сме глупави, че едни безполови плоскомозъчни жалкари да ни премятат. пита още той.

Ето и целият му коментар:

Обединените Идиоти си правят гаден пиар на гърба на окаяните българи в Асеновград. ДПС ги напада в парламента и ужким защитава циганите. Каква велика етническа драма. Какъв тираничен сблъсък. Отврат. Двете страни на една монета. Скачени съдове. Така наречените ПатрЕОти са най-верният съюзник и подлога на ДПС. Колкото и да крадат, да са смешни, жалки и некадърни "управленци", винаги циганите и ДПС ще са готови да върнат тези мишки обратно в играта. Българи, толкова ли сме глупави, че едни безполови плоскомозъчни жалкари да ни премятат?

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.