БАРЕКОВ: Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а обратно Държавата става съдружник на Гинка

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/barekov-zashto-se-radvate-ne-chez-stava-darzhavna-a-obratno-darzhavata-stava-sadruzhnik-na-ginka/23191 SvobodnoSlovo.eu
БАРЕКОВ: Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а обратно Държавата става съдружник на Гинка

Днес в личния Фейсбук профил на евро депутата Николай Бареков, попаднахме на негов коментар по повод сагата с ЧЕЗ и скандалната бизнесменка Гинка! Вижте какво написа Бареков по темата!

* публикуваме без редакторска намеса

Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а обратно Държавата става съдружник на Гинка, която купува ЧЕЗ. Каза го министърът на финансите, защото невнятната Гинка не успя да го изрече. Всички банки вече са готови да наливат с държавни гаранции. Схема брилянтна.

На следващите избори ГЕРБ ще пуснат Гинка директно срещу Корнелия Нинова да се лаят една друга кой приватизирал, кой откраднал....коя била по-млада приватизаторка.....Все пак сигурно 5-10 % от българите не са чували за госпожа Корнелия, но вече 100% знаят коя е госпожа Гинка и най-важното - кой стои зад нея....

Как мислите кога мутресата от ГЕРБ Гинка от Пазарджик има по-голям шанс да получи кредит от 1 милиард за ЧЕЗ :

А. Когато е сама Гинка?

Б. Когато зад Гинка стои държавната Банка за развитие, а държавата е съдружник на Гинка, както иска премиерът Борисов?

Хора, мислете!  Да не вземе Гинка и ЧЕЗ да ни излезнат по-скъпи от очакваното, а на ГЕРБ да плащаме сметките си за ток, с които те да си изплащат кредитите за фирмата-монополист.

БАРЕКОВ: Защо се радвате? Не ЧЕЗ става държавна, а обратно Държавата става съдружник на Гинка

bnews.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.