Белият дом обяви "сериозна заплаха за националната сигурност",свързана с Русия

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/beliyat-dom-obyavi-seriozna-zaplaha-za-nacionalnata-sigurnostsvarzana-s-rusiya/127544 SvobodnoSlovo.eu
Белият дом обяви "сериозна заплаха за националната сигурност",свързана с Русия

Белият дом обяви "сериозна заплаха за националната сигурност",свързана с Русия.
Специалната комисия по разузнаването на долната камара на Конгреса на САЩ,снощи обяви сериозната заплаха за националната сигурност на САЩ. 
 В специално изявление ръководителят на ресорната комисия Майк Търнър, призова Байдън да разсекрети определени документи, за да предотврати надвисналата заплаха.

Белият дом отговори на призива. Съветникът по националната сигурност на Джо Байдън, Джейк Съливан обеща днес да информира лидерите на Конгреса за заплахата за националната сигурност. 
Американските медии предполагат, че става дума за някакъв вид „дестабилизиращ чужд военен потенциал“,за който всички политици в Конгреса трябвало да са наясно.
Един от източниците, който е видял разузнавателните данни, потвърди, че това е много тревожен и дестабилизиращ руски потенциал, за който наскоро научихме,пише на сайта на CNN

В същото време Путин нарече Блинкън „наш човек“ във връзка с хазарския му произход.
Прадядото на Антони Блинкен всъщност е напуснал Руската империя през 1904 год. Роден е някъде в Полтавска губерния, след което е живял и напуснал Киев.

Путин засегна и друга тема: Байдън е по-добър за Русия от Тръмп, той е по-предвидим?!

Тръмп остана доволен.Той нарече комплимент за себе си, думите на Путин за „предсказуемостта“ на Байдън.

Синът на Тръмп не повярва в „заплахата“ от Русия, за която говори Конгресът на САЩ.
„Пропагандата на дълбоката държава е направо като по книга“, изтъкна Доналд Тръмп младши.
Според него само „достатъчно глупави“ хора могат да се поддадат на тези думи. Не е изненадващо, че „изтичането“ беше направено веднага след като председателят на Камарата на представителите отказа да подкрепи нов пакет от помощи за Киев.

Йордан Халачев

1 Коментара

Червената шапчица

преди 2 месеца

"Ловът на вещици" отново е на мода. Какво е общото между Путин, Изборите в Америка, Земетресенията в Йелоустон, Лунните фази и Слънчевите изригвания само Джейк Съливан си знае, а най-вероятно нищо си не знае завалията, само раздвижва въздуха с тоалетните си напъни )))

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.