Бесове са обладали огромната част от политическите ни подлоги, които с яростно усърдие действат против интересите на България

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/besove-sa-obladali-ogromnata-chast-ot-politicheskite-ni-podlogi-koito-s-yarostno-usardie-deystvat-protiv-interesite-na-balgariya/3872 SvobodnoSlovo.eu
Бесове са обладали огромната част от политическите ни подлоги, които с яростно усърдие действат против интересите на България

Бесове са обладали огромната част от политическите ни подлоги, които с яростно усърдие действат против интересите на България.

На глава от населението имаме най-много експерти и тесни специалисти по въпросите на военното дело, въпреки че в голямата си част от тях не са служили или не са виждали на живо войник. Тяхната поза е дълбоко снаведена и с изплезен език.

Вчера за пореден път "Украйна пикчърс" разпространи поредната лъжлива информация за "зверствата" на руската армия и нашите абдали веднага я разпространиха и с пяна на уста заклеймиха "жестокостта" на руснаците, разбира се начело с Просто Киро. И така защо тази информация и показаните кадри са режисирани и са чиста проба гнусна дезинформация.

1. Руските части са изтеглени от Буча на 30 март по решение на командването, обявено още в Истанбул.

2. Кметът на Буча на другия ден т.е. 31 март с апломб и задоволство обявява чрез видео обръщение, че руснаците са отблъснати и Буча е свободен. Забележете никъде не съобщава за трупове по улиците.

3. На 3 април по една от входните улици са разположени шахматно от двете страни на платното уж трупове на цивилни жители. Естествено на място има екипи, които снимат зверствата и труповете, но при придвижването на автомобилите в дясно се забелязва, как единият труп си прибира ръката, за да не я сгази гумата. След подминаване на следващия труп явно от дългото стоене в неудобна поза е изтръпнало тялото и се вижда в огледалото за обратно виждане, че същият труп сяда на гъза си.

4. Другата брутална измама е, че ако в действителност събитията са се развили по сценария на укронацистите, то тогава жертвите са се разхождали от двете страни на пътното платно и при започване на стрелбата не са се опитали да се разбягат, а са останали по местата в очакване да бъдат разстреляни. За сравнение ще дам пример със стрелбата от вчера в Сакраменто, Калифорния, където веднага след първите изстрели хората се разбягаха панически, но в Украйна са герои и смели до саможертва в името да се покаже колко лоша е Русия.

5. При стрелба се получава огнестрелна рана, от която шурти кръв, но по тези жертви и под тях няма грам кръв, което означава, че или са живи хора - статисти или че са докарани трупове от някъде другаде, но преди това споменах, че тези трупове оживяват сякаш Господ ги е докоснал. За пример давам издевателствата на укронацистите, които разстрелваха руските пленници и какви реки от кървища се виждаха на клипа.

6. Друга 100 процентова измама са кадрите, които показват уж унищожената руска бойна техника, която е обгоряла до златисто меден цвят, но само буквата Z е останала непокътната от пламъците. Голяма работа са руснаците вместо да бронират техниката да я боядисват само. Това ще е достатъчно да ги предпазва.

Ето това е истината и самата истина!

Киро бре, чети!

Киро не чете

Киро бре, информирай се!

Киро не слуша.

Киро става за смях, но води България към пропастта.

Не гледайте, не слушайте и не вярвайте на продажните ни политици, анализатори и медии.

На пук на тях България и народът заемат страната на истината!

Димитър Шивиков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.