Ботев е всичко онова, което нашите управници не са!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/botev-e-vsichko-onova-koeto-nashite-upravnici-ne-sa/15380 SvobodnoSlovo.eu
Ботев е всичко онова, което нашите управници не са!

От Освобождението до наши дни България не е имала и един управник с подобни качества. Днес ще чуете много гръмки слова от всякакви политически задници. От общински бандити настанени на кметски и съветнически постове, до национални бандити настанени на държавните катедри. Партийни функционери, охлюви-кариеристи, обикновени тарикати, измамници, подлеци и изявени престъпници са лицата на следосвобожденческа България! До днес.

Причината? Най-общо казано външни влияния в страната. Нито една голяма държава няма интерес в България да има качествени личности на държавни постове. Оттам и всичко което следва за всички минали, днешни или бъдещи поколения. Деградация. Няма по-голяма сила на света от прост човек с голяма власт. Ботев ги е наричал "чорбаджии изедници" и си е навлякъл гнева им. Бил е намразен и от БПЦ, заради изваждане на показ на истинското лице на много църковни и божии служители. Не е пропуснал и обикновените страхливци, които са се крили под фустите на жените си, когато минава четата му и има нужда от военна подкрепа. Истината боли, но е истина!

Днес всички плачат върху празния ботевски гроб! Него обаче го няма там, защото той е по-жив отвсякога. Политическата ни смет днес оплакваква на неговия гроб собствената си немощ и извратеност. Иска да се закичи с чужд подвиг, неприсъщ за душата на червеи. Негодници, облечени в суета. Национални предатели в костюми на управленска слава! Срам.

Ботев е голям! По-голям от всички нас, защото е имал мечти. И е платил с живота си, за да не му попречи някой да мечтае. И сега стои над всички нас като национален небосклон и ни казва всеки ден : "Не се предавайте!"

Христо Ботев! Един от нас.

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.