БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦ! Така ще те запомнят!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/boyko-balgaroubiec-taka-shte-te-zapomnyat/23136 SvobodnoSlovo.eu
БОЙКО БЪЛГАРОУБИЕЦ! Така ще те запомнят!

Поредните преливащи язовири! Поредените български домове, унищожени от безхаберието и некадърността на управляващата ни мафия! Домове строени от поколения българи! КЪДЕ СИ, БОКЛУК ДОЛЕН, ДА СЕ СНИМАШ С ПОСТРАДАЛИТЕ?! Нали обичаш да си правиш ПР със мъката на хората!

ТИ, КОЙТО НЕ СИ ПОСТОРИЛ И ЕДИН КЕНЕФ В ЖИВОТА СИ, ПРЕВЪРНА СТОТИЦИ СЕЛА В ГРОБИЩА И ДЕСЕТКИ ГРАДОВЕ В ПРИЗРАЦИ! Десет години си на власт - десет години смърт! Колко още?! Близките на загиналите в Хитрино, Горни Лом, Мизия, Варна и десетките почернени села и градове палят свещи на гробовете, а ти крадеш ЧЕЗ!ПОРЕДНИЯТ ГРАБЕЖ, А НАРОДА ЧЕЗНЕ В МИЗЕРИЯ, ЗАТРИТ ОТ КОРУПЦИЯ И КРАДЛЪКА НА УПРАВНИЦИТЕ СИ! Това ти е важното! ДА КРАДЕШ И ЛЪЖЕШ, НО НА ЛЪЖИТЕ ТИ НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВЯРВА! Два милиона прокудени от домовете и родината им българи! ЩЕ ПЛАЩАШ, БОЙКО, ЗА СЪЛЗИТЕ НА ТЕЗИ ХОРА! Откъсна българите от земята, от корените им и това е грях за който ще плащаш и на този, и на онзи свят! Ще плащаш за сълзите на хилядите баби и дядовци, които не познават внуците си! Ще плащаш за сълзите на хиляди българи, чиито бизнес бе унищожен от копоите ти! Ще плащаш за грабежа и съсипията на един народ! И ТИ, И ПЕЕВСКИ, И ЦАЦАРОВ, И ЦЯЛАТА ВИ ГНУСНА БАНДА ЩЕ ПЛАЩАТЕ!

А ти, народе, осъзнай силата си! На власт е зло, което няма да се спре докато не затрие народа и държавата ни. Можем да се преборим с това зло. Можем да си върнем държавата и да спрем мъката по земите български.

БОЕЦ водим тази битка. Ще плащаш, Бойко Борисов (Boyko Borissov) , Видовден идва!

Георги Борисов Георгиев

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.