Будните българи не мечтаят да търкат талончета, те мечтаят да видят поне един български политик в затвора!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/budnite-balgari-ne-mechtayat-da-tarkat-taloncheta-te-mechtayat-da-vidyat-pone-edin-balgarski-politik-v-zatvora/22617 SvobodnoSlovo.eu
Будните българи не мечтаят да търкат талончета, те мечтаят да видят поне един български политик в затвора!

Захари, ще ти кажа за какво мечтаят българите. Будните българи, заспалите не мечтаят, те търкат талончета.

Мечтаят да видят поне един български политик в затвора! Поне една свиня да видят осъдена! А по будните са готови да направят и нужното за да се случи това. Защото ни е писнало от черепи, суджуци, шишита, бойковци и цаци да ни крадат и лъжат докато ни обещават "сбъднати мечти" и развитие. Защото ни е писнало да гледаме слугите им как се гърчат и лижат задниците на господарите си и се хранят с трохите от трапезата им, пълна с откраднатото от народа. Мечтаят българите не да търкат талончета, а децата им да търкат праговете на родните им къщи. Тук имам 5-6 хиляди приятели и последователи, не познавам нито един, който да е спечелил от свинските лотарии, но всички са загубили от свинската власт на мафията и дебелите! Загубиха децата си, земята си, мечтите си, бизнеса си, а някои и живота си. Свинете не търкат талончета за да забогатеят, те затриха цял един народ ограбвайки го. Колко талончета е изтрил Буда за да напълни офшорките си с милиарди? Колко талончета е изтрил Пеевски за да "спечели" държавата? Колко талончета е изтрил Минев, за да "спечели" половин Пирин? А? Е за това мечтаят българите! Да изтрият мафията и да спечелят свободата си! БОЕЦ водим тази битка и ще трием до край!

#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Снимка на Georgi Borisov Georgiev.

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.