Цялата надуваема политика на мафията се крепи на хронична манипулация и лъжи

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/cyalata-naduvaema-politika-na-mafiyata-se-krepi-na-hronichna-manipulaciya-i-lazhi/16601 SvobodnoSlovo.eu
Цялата надуваема политика на мафията се крепи на хронична манипулация и лъжи

Помните ли само преди месец какви ги говореше бандита? Държавният резерв бил претъпкан с всичко, България е с най-ниския външен дълг и има огромни финансови резултати, ръста на икономиката ни е най-голям в Европа, банките ни са претъпкани с пари, има бюджетни излишъци и само от тях може да строим футболни игрища и пътища, здравната ни система е подсигурена повече отвсякога с ресурси и пари, българите от цял свят се връщат и искат да работят у нас. Сега вече започна да мрънка, че има проблем! И в тестото на бандитските си проблеми, умело замеси парламент и президент, за "спешно приемане" на противоконституционни решения.

Цялата надуваема политика на мафията се крепи на хронична манипулация и лъжи, под мотото : "Пари като вестници, няма кой да ги чете." И овцете започват да блеят.

...............................................................................................

Голата истина, обаче е, че пари няма! И няма да има, защото държавната хазна е ограбена. Европейската банка отказа финансова помощ дори на държава като Италия. Замислете се защо!?

...............................................................................................

Изправени пред изпитанието на здравен апокалипсис, с чисто голи задници, доказано тъпи полуексперти и напълно тъпи управляващи, сме само за под кривата круша. С късата клечка в ръка, както винаги! Когато една държавна власт въвежда в заблуждение собствените си данъкоплатци, тя е престъпна и подлежи на незабавна законова рестрикция.

Не може да продължим разумно и единни напред като нация, без истината, само истината и цялата истина...

Николай Марков

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.