Д-р Цветеслава Гълъбова: Само крумови закони ще ни оправят, нищо друго

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/d-r-cveteslava-galabova-samo-krumovi-zakoni-shte-ni-opravyat-nishto-drugo/17049 SvobodnoSlovo.eu
Д-р Цветеслава Гълъбова: Само крумови закони ще ни оправят, нищо друго

Чувайки новината за друсания и пиян Явор Бахаров, се зачудих дали ако не е "звезда" заловеният с алкохол и дрога, три пъти осъждан, от които два пъти за хулиганство, ще мине пак между капките. Е, не, няма да мине. Но щом е някой набеден за звезда или политик - Бахаров, Стависки, Джамбазки /може би пропускам някого/, му се разминава с нещо лекикинко, сакън да го не засегнем звездеещото се същество.

А би трябвало наказанията да са даже по-тежки, защото тези хора са във фокуса на общественото внимание и нямат право на такива "грешки". Винаги съм защитавала идеята, който се качи да кара кола пиян или друсан, при убийство на пътя да бъде съден като за предумишлено такова, а ако само бъде хванат - да му се отнема книжката до живот. Щом няма съзнание и акъл, че употребил алкохол и дрога няма място на волана, значи не трябва да кара повече кола.

Само крумови закони ще ни оправят, нищо друго.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.