Да ви кажа, най-много ме притеснява, като й връчат мандата на Нинова, дали ще го върне изобщо?!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/da-vi-kazha-nay-mnogo-me-pritesnyava-kato-y-vrachat-mandata-na-ninova-dali-shte-go-varne-izobshto/43896 SvobodnoSlovo.eu
Да ви кажа, най-много ме притеснява, като й връчат мандата на Нинова, дали ще го върне изобщо?!?

Да ви кажа, най-много ме притеснява, като й връчат мандата на Нинова, дали ще го върне изобщо?!? Че предишния път голям зор беше, не можеха да я откопчат от него....

Елена Гунчева-Гривова

9 Коментара

ИвайлоК

преди 1 година

Отлично попадение!

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Щото у нас всеки се подпичква със всеки, та затова сме на това дередже. Няма да спрем и да се ругаем в старанието си да сме все по цветисти. Много внимателно следя дали у нас има човек или политик не оплют и неомаскарен. И светец да слезе между нас, ще го оплюем за нула време. Не парадирам за Нинова,но в сравнение с предишните шефове на БСП тя не само не е най-лошата, най-приличната. Може би Миков, или Сергейчо бяха по- добри. Той завалията доста арогантно искаше да ни натресе Истамбулската конвенция. Освен това да не забравяме, че БСП се "атлантизира" в голяма степен, създадоха си една солидна опозиция в партията, която отврати всички. Какъв социалист е Георги Гергов милионера, да не продължавам с още имена, ами оня министъра, дето кацна в Киев веднага след майдана. Това са хора без политическа култура, още по - малко пък геополитическа и затова БСП се обезличи.

Коментирай

а бе иванов ОЩЕ ЛИ..

преди 1 година

НЕ СИ ВИДЯЛ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН НУЖНИК ПЪЛЕН ДО ГОРЕ С л@йна!!!ЩО СЕ ОБИЖДАШ,КъТ СЕ ВИЖДАШ!!!СТАР ЛАФ ОТ "онова" ВРЕМЕ,КОЕТО НЕ БЕ "НАШоТО"!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.