ДЪРЖАВА, НА КОЯТО КАРАКАЧАНОВ Е ВОЕНЕН МИНИСТЪР, А ДВАМА РОМИ ПРЕБИВАТ КОМАНДОС, НЕ Е ДЪРЖАВА, А КАТУН

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/darzhava-na-koyato-karakachanov-e-voenen-ministar-a-dvama-romi-prebivat-komandos-ne-e-darzhava-a-katun/20725 SvobodnoSlovo.eu
ДЪРЖАВА, НА КОЯТО КАРАКАЧАНОВ Е ВОЕНЕН МИНИСТЪР, А ДВАМА РОМИ ПРЕБИВАТ КОМАНДОС, НЕ Е ДЪРЖАВА, А КАТУН

Вместо да си посипе главите с пепел заради циганския терор, военният министър намери повод да си вдига рейтинга с лъжлива съпричастност.

Каракачанов се провикна от Войводиново: Циганите станаха изключително нагли и това повече не може да продължава! Търпимостта на обществото ни се изчерпа, проплака вицето, който нявга се кълнеше, че стане ли министър, ще инсталира полицай във всяко селце и паланка.

Той и новините на турски по БНТ обещаваше да свали, и Догановите кадри във военните заводи да измете, ама заради пустото му министерстване и турските новини остави, и депесарските хора пожали. Даже на Пеевски приватизационните дългове опита да опрости. И за награда Канал 3 го осинови.

Люто кълне Каракачанов циганите днес. Ала забравя, че е назначен да оправя нещата, а не да ги коментира. И не циганите са нагли, а силовият министър – същият, който за две години не си мръдна и пръста, за да обуздае ромското самоуправство. Щото евроизбори идат и пак ще му трябва мургавият електорат в Катуница, Галиче, Столипиново, Захарна фабрика и Максуда…

Някога ревеше като лъв, а днес мълчи като риба за предизборните обещания да прекрати безсрочните помощи и спре медицинското обслужване на здравнонеосигурените.

Държава, на която Каракачанов е военен министър и първи експерт по изтребители, а двама роми пребиват командос, не е държава, а катун

Велизар Енчев 

Снимка на Велизар Енчев.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.