Днес Зеленски позволили ви да живеете? А Кулеба даде ли ви разчет как точно да прекарате деня?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dnes-zelenski-pozvolili-vi-da-zhiveete-a-kuleba-dade-li-vi-razchet-kak-tochno-da-prekarate-denya/3002 SvobodnoSlovo.eu
Днес Зеленски позволили ви да живеете? А Кулеба даде ли ви разчет как точно да прекарате деня?

Към качествата на политкоректността, измислена в миазмите на глобал-либералните бездънни лабиринти, се прибави още едно, човек трябва да е украинец, или поне да има украински флаг върху лицето си, или поне да приема случващото се без съпротива от типа "мога и мисля самостоятелно".

За пореден път този крещящ грозен ред, който от сутрин до вечер реве за права на човека и срещу всеки, който се опитва да му ограничи правата, жестоко тъпче правото на всичко друго освен своето. И хората на този ред изобщо не разбират какво става! Как тоталитарна сила крещи, че другите сили са тоталитарни. Но тук аз вече се уморих. Няма нужда какъв смисъл да се говори и да се правят опити за контакт с тези хора, включително и мои лични приятели. Дрогирани, това е.

Между другото, крещенето вече официално е запазена марка на глобализма! И отново българите са в основата този факт да се види. Покъртителна гледка.

Няма да правя списък с характерните качества на полирания зомбиран политкоректен човек. Те са направени. Аз просто прибавям още едно - украинец, или със знаме, или следващ украинската лудост. Това е.

По тези стандарти, ние не можем да очакваме място в живота. Ние сме изхвърлени от техния живот и те са изхвърлени от нашия. Решението е създаване на нов живот. И точно това правим.

Днес Зеленски позволили ви да живеете?

А Кулеба даде ли ви разчет как точно да прекарате деня?

А Арестович обясни ли ви какво да мислите и какво виждате пред себе си?

Ако не, то вие не живеете.

Огледайте се, ако не виждате себеподобни, не излизайте от вкъщи и чакайте помощ.

Тя идва!

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.