До Гражданите: Румен Радев, Сашо Диков, Миролюба Бенатова, Мартин Карбовски, Владу Береану, Филип Димитров, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Велислав Величков, Николай Хаджигенов и Ренета Инджова

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/do-grazhdanite-rumen-radev-sasho-dikov-mirolyuba-benatova-martin-karbovski-vladu-bereanu-filip-dimitrov-arman-babikyan-velislav-minekov-velislav-velichkov-nikolay-hadzhigenov-i-reneta-indz/14252 SvobodnoSlovo.eu
До Гражданите: Румен Радев, Сашо Диков, Миролюба Бенатова, Мартин Карбовски, Владу Береану, Филип Димитров, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Велислав Величков, Николай Хаджигенов и Ренета Инджова

До Гражданите: Румен Радев, Сашо Диков, Миролюба Бенатова, Мартин Карбовски, Владу Береану, Филип Димитров, Арман Бабикян, Велислав Минеков, Велислав Величков, Николай Хаджигенов и Ренета Инджова.

Уважаеми Дами и Господа, всички вие сте хора с МОРАЛ, ЧЕСТ и ДОСТОЙНСТВО, доказани професионалисти и най- вече от страна на хората, които не искат повече да живеят в настоящата България, принадлежаща на Мафията! В тази връзка ви Призовавам да организирате експертна кръгла маса на тема “ Конституционни Промени в РБ”, на която да поканите- Експерти, специалисти, а дори и всякакви партийни дейци!

Време е да поставите картите на масата, да инициирате този така нужен и чакан дебат, за да могат всички граждани в нашата все още жива България, да разберат и осъзнаят, че така повече не можем да продължаваме да живеем!

И за да не се случи така, че след евентуалната кръгла маса всичко да остане в миналото, ви призовавам в случай, че експерти, политици и Конституционалисти се обединят, че има смисъл и нужда да променим Конституцията, то с избран от вас Инициативен комитет да Инициирате Национален Референдум за смяна на Конституцията с изброени точни закони!

Напълно съм сигурен, че този път всички мислещи граждани, ще гласуват и ще задължат с гласовете си бъдещите ни управленци, да заработят за България, а не за себе си!

Вярвам, че ще получите подкрепата на хиляди доброволци за събирането на подписите, както и че имате достатъчно време да организирате всички тези неща!

С уважение: Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.