Добър ден, управляваща коалиция... Честит ви 1-ви юни, защото имам чувството, че сте още дечковци!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dobar-den-upravlyavashta-koaliciya-chestit-vi-1-vi-yuni-zashtoto-imam-chuvstvoto-che-ste-oshte-dechkovci/2657 SvobodnoSlovo.eu
Добър ден, управляваща коалиция... Честит ви 1-ви юни, защото имам чувството, че сте още дечковци!

Добър ден, управляваща коалиция...

Честит ви 1-ви юни, защото имам чувството, че сте още дечковци!

Нека това, което ще напиша ви остане като "Обеца на ухото".

С началото на специалната военна операция на Русия в Украйна и последващата вълна от украинци, които заляха българските курорти, вие направихте множество грешки и нарушихте редица закони и наредби.

Правихте се на ударени и се изпонагъзихте за да се харесате на Запада и позицията му спрямо военните действия.

За вас все едно не съществуваше Конвенцията за бежанци на ООН, Дъблинското споразумение и не на последно място Закона за убежището и бежанците, редица закони и наредби свързани с пребиваването на чужденци в Република България, митническите закони и други и други.

И както повеляват законите, всеки, който нарушава закона, рано или късно си плаща за това.

Противно на всякакви закони, вие настанихте "бежанците" по хотели, като осребрявахте по 40 лева на ден за всеки от тях. Обилна храна, море, лукс. Все неща, които никъде по света на се осигуряват на "бежанци".

Това, което се случва сега с "бежанците" от Украйна е пример за това. Най-важното от всичко, което постигнахте е наказанието на Българския народ, който свали доверието си към вас и рейтинга ви в момента е най-нисък откакто управлявате страната. А това наказание, не е хич за пренебрегване.

Присъдата, която ви отсъди народа, ще ви държи влага години наред и ще ви остане обеца на ухото.

Приятно изживяване на присъдата.

Поздрави: Мажд Алгафари

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.