Добрев: Асен Василев взема само леви завои

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dobrev-asen-vasilev-vzema-samo-levi-zavoi/54512 SvobodnoSlovo.eu
Добрев: Асен Василев взема само леви завои

''Асен Василев пред Поли Паунова на 28.03.2023, ако ПП са първи: “Какво им е извинението да не подкрепят този кабинет, ако искат да приемем еврото и да помогнем на Украйна”

Асен Василев пред Лора Крумова на 9.04.2023, след като ГЕРБ спечели изборите: ПП-ДБ остават на категорична позиция – няма да подкрепят правителство на ГЕРБ под никаква форма.

И още от същото интервю, ако се стигне до втория мандат: "Със сигурност ще предложим правителство с ясна посока на движение и тогава ще видим партиите, които искат да я подкрепят”.

В политиката се случва политиците да вземат завой. И в повечето случаи, в това няма нищо лошо - съобразяват се с общественото мнение.

В случая обаче Асен Василев взема само леви завои. Когато правиш само леви завои се оказва, че се въртиш в кръг и е просто невъзможно да имаш ясна посока на движение!''

Това написа депутатът от ГЕРБ Делян Добрев във Фейсбук. 

6 Коментара

Мишо

преди 1 година

Ами какви да взема един долен ляв педал?!

Коментирай

Мишо

преди 1 година

Макар, че и само "десни" завои да вземаш пак се въртиш в джендърския кръг...

Коментирай

Половраг

преди 1 година

По снимката се вижда, че е голям сладур, тоз.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

Това момче преди време хвърли огромна енергия срещу завършването на БЕЛЕНЕ. Мотивът тогава беше, че България няма нужда от повече мощности, като умишлено премълча, че даже тези освободените са по вина, че изчезнаха много производствени консуматори. Е сега се хили така чаровно, щото никой досега не потърси отговорност от нашите политици за безобразията им. Нито един порицан, още по- малко осъден. Затова, че държавата ни потъва заедно с нашите европейски началници, заедно със цялата им лудост, съд пак няма да има. Искат да ни вкарат във война и в еврозоната, където е нашият финал..

Коментирай

Минева

преди 1 година

Противният хасковски боклук да си намери огледало. Тъп загубеняк!

Коментирай

Минева

преди 1 година

Тъп загубеняк

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.