Добро утро, Кире... Ти си първият прокраднал се във върховете на българската политика, който за няма и два-три месеца загуби над 80% от одобрението на Българите

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dobro-utro-kire-ti-si-parviyat-prokradnal-se-vav-varhovete-na-balgarskata-politika-koyto-za-nyama-i-dva-tri-meseca-zagubi-nad-80-ot-odobrenieto-na-balgarite/3162 SvobodnoSlovo.eu
Добро утро, Кире... Ти си първият прокраднал се във върховете на българската политика, който за няма и два-три месеца загуби над 80% от одобрението на Българите

Добро утро, Кире...

Надявам се да си наплискал лицето си с шепа-две вода и да си си измил зъркелите.

Заради теб Зуки ме изпрати за три дни в неплатен отпуск, дрън-дрън. Та да те попитам: Ако три дни те изкарат от кабинета, след това ще бъдеш друг ли? Ще се промениш ли? За такива като теб съм сигурен, че ще се промените. Вие нямате лично мнение и не носите на чуждо.

Сега съм в пъти по-настроен за нови подвизи срещу безумията, които приема твоя кабинет, впрочем, не твоя кабинет, а този на САЩ, НАТО и ЕС. И ще продължавам да водя приятелите ми към истината. Ще ги призовавам да стоят далеч от водената от теб /САЩ, НАТО и ЕС/ политика.

Сто пъти да ме блокират, аз няма да се променя. Аз съм Мажд Алгафари, а не Кирил Петков или нещо подобно. Всяко едно блокиране е като включване в зарядното. Имам нужда от такова, за да мога да живея честен и с огромна обич към Родината - България.

Ти си първият прокраднал се във върховете на българската политика, който за няма и два-три месеца загуби над 80% от одобрението на Българите.

Президента се чуди, как си се появил и ти е повярвал. Убеден съм, че и майка ти също.

Както внезапно и бързо се изкачи, така и ще слезеш долу, много по-долу от това където бе.

От българската политика ще излезеш като снимката по-долу.

Поздрави: Мажд Алгафари

Може да е анимация

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.