Докато чакаме Бойко да се свали сам е хубаво все пак да погледнем и малко в бъдещето

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dokato-chakame-boyko-da-se-svali-sam-e-hubavo-vse-pak-da-poglednem-i-malko-v-badeshteto/14052 SvobodnoSlovo.eu
Докато чакаме Бойко да се свали сам е хубаво все пак да погледнем и малко в бъдещето

Докато чакаме Бойко да се свали сам е хубаво все пак да погледнем и малко в бъдещето, защото нали за по- добро такова протестираме!

Ще си позволя да направя своя собствена прогноза в няколко варианта за резултатите от предстоящите избори( когато и да са те).

Като начало ще е хубаво да уточним, че няма никакъв шанс изборите да са честни, защото дори и Радев да направи Служебно Правителство, то това не значи, че ще излови всички дилъри на гласове в цяла България и дори 10% от тях!

ДПС, ГЕРБ, ВОЛЯ, партията на Цветан Цветанов и “ Патриотите” ще купуват на килограм, а в провинцията е пълно с хора на които не им пука кой ги управлява, но пък с удоволствие ще вземат някой лев и ще гласуват етично, за да вземат и на следващите избори!

Отделно от това е ясно на всички, че изборните комисии са контролират от същите гореизброени партии + БСП, което им дава огромно предимство при броенето и фалшифицирането!

Та, забравете за честни избори и този път!

Въпреки всичко това е ясно, че за добро или лошо партията на Слави Трифонов ще е първа политическа сила с малко пред ГЕРБ и много пред БСП, а най- вероятно “Да,България” ще е трета сила с малка преднина пред ДПС!

Ще ви се стори напълно Нелогично, но бъдещото управление на България зависи само от един човек ( според мен де), а иненно от Корнелия Нинова!

1. Вариант:

БСП преизбират Корнелия Нинова!

Тогава вариант за правителство е само един, а именно Слави+ Христо Иванов и колкото не им стигат ще дойдат от Корнелия и БСП, за да се състави правителство!

Тук със сигурност ще се включи и “ Изпраната” от 7/8 ТВ Мая Манолова, ако успее да премине 4% и влезе в Парламента!

2. Вариант:

БСП избират протежето на Георги Гергов, Пеевски и Бойко- Кирил Добрев ( а повярвайте ми, че Бойко чака този избор, за да подаде оставка, а заедно с Пеевски и Гергов, ще направят всичко, за да отсранят Корнелия) и си отварят път за така жадуваната от половин БСП коалиция с ГЕРБ и няколко гласа от иначе опозиционната ДПС!

Тогава ще получим още от същото и никакви протести няма да могат да гътнат подобно правителство!

3. Вариант:

Никой няма мнозинство ( което е 1000% сигурно) и се отива на нови избори, което определено ще доведе до повишаване при Слави и Христо Иванов и понижаване в ГЕРБ и БСП!

Ще попитате, ама къде са “ ПАТРЕОТИТЕ”, най - вероятно те ще са в обща листа с ГЕРБ, заедно със СДС, защото иначе нямат шанс да влязат дори и в скъпата тоалетна до НДК, камо ли в Парламента!

Краси Каракачанов и Валерко се интересуват само от себе си и лесно ще се спазарят с Бойко за две първи места и 10 втори и трети, че да си вкарат най- верните копои!

Все пак има няколко играча, които могат да объркат сметките на Бойко и Шиши, а именно Цветан Цветанов и Васил Божков!

За Цветанов е ясно, че ще играе с много пари, защото няма нормален човек, който да го припознае, като алтернатива, но пък Цветанов държи поне половината от изборджиите на ГЕРБ, както и половината от дилърите на гласове по места, което мигновенно значи, че с помоща на Американците може да разцепи почти на половина Герб!

Божков е много непредсказуем, но не е за подценяване, защото той може да обедини около себе си всички, които са били потърпевши от своеволията на Бойко, Доган, Шиши и Гешев, а в това число могат да влязат Цветан Василев, Гриша Ганчев, Арабаджиеви, Миню Стайков и много други, които са ударени в годините от Мафията!

Божков има и огромни финансови ресурси, както и няколко милирада причини да унищожи статуквото, като съм убеден, че ще даде всичко от себе си, за да се случи това!

Странното от цялата тази картина е, че реално бъдещите коалиции няма да са с нищо по- различни от сегашните, защото в последните 4.5 години е видно, че тези които най- много хейтят Слави Трифонов и неговата партия са точно членовете на ДСБ И “ДА, БЪЛГАРИЯ”, както и обратното!

Това ще е поредната безпринципна коалиция в “ Името на България”, която ще се наложи да обедини хора, които не се понасят, а ако към тях прибавим и Мая ( която предложи ШиШи) и БСП, то тогава нещата ще са направо унизителни за всички ни!

Разбира се, че това ще е по- малкото зло от ГЕРБ+ БСП+ ОП+ ДПС, но лично аз вече спирам да избирам по- малкото зло, защото то никога не е такова!

Та с няколко думи:

Хич не си мислете, че след 6 месеца ще живеете без Шиши, Бойко, Дани Кирилов, Тома Биков, Сачева, Каракачанов, Валерко и всякакви други негодници, те пак ще са в Парламента, заедно с още 100 неизвестни, но много добре подбрани от “Сивия Кардинал” в партията на Слави ( който си няма ни най- малка представа, че вече е превзет отвътре)!

Все пак е хубаво да си мечтаем, че всичко ще бъде наред....

Иван Иванов

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.