Докога ще търпим да се гаврят и с малкото останало, което имаме като гордост и смисъл - българската хубост

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dokoga-shte-tarpim-da-se-gavryat-i-s-malkoto-ostanalo-koeto-imame-kato-gordost-i-smisal-balgarskata-hubost/23930 SvobodnoSlovo.eu
Докога ще търпим да се гаврят и с малкото останало, което имаме като гордост и смисъл - българската хубост

Мълчах оня ден, мълчах и вчера по въпроса, но тоз вампир, дето ми го навирате в очите от рано сутрин, ме провокира адски. Предлагам повече от ония "мъже" да не избират мис България. П....те не разбират от жени. По-добре оставете тази работа на нас, жените - ще ви излъчим и хубава, и умна девойка, образована и със стил. Момиче, за което ти се иска да се ожениш и да й направиш един куп дечица. А не тия вампове с екстеншъни и бръчки по шията още от 24 годишни, ако тази на снимката не лъже нагло за рождената си дата.

Откъде ги довличате на сцена тия изрусени змейове, бе, идиоти такива! Българката и руса да е, носът и расте съвсем правилно и няма такава щръкнала брада, като на някой испански дон. На кого от вас, бе кретени, му е толкова здрав ченгела, че може да "дави таков вук", както викат шопите, - мамка ви, извратеняци такива! Докога ще търпим да се гаврят и с малкото останало, което имаме като гордост и смисъл - българската хубост. Я се огледайте в метрото, в трамвая, на тротоара, в офиса тази сутрин, - поне 2 мадами от колежките ще стават повече за титлата най-красивата жена в България. Откъде ги вадят тия Тамари и тамарини, бе! Ако и махнем перуката, от нея ще стане един готин мъж. Не само структурата на лицето й, но и излъчването й е на несъразмерни количества тестостерон в кръвта. Няма ли някоя нашенска Албена да излезе насреща с естествената си красота и женственост, че да тури нещата по местата им. Тая работа с мутрите и пачаврите им, идва в повече на всички ни вече. То не бяха цигански травестити, то не бяха златки и прочее пачаври. Ай, да си затварят дюкяните вече тия "организатори" на конкурсии да се махат от очите ни. Нищо не разбират - ни от музика, ни от мадами!

А пък тия тъпи конкурси, дето някакви 20 годишни пикли и барбита спасяват света с красотата си, направо ми се повръща от тях.

Нора Стоичкова

Снимка на Стефан Янков.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.