Доста "интересен", да не кажа манипулативен и удобен прочит на автобусите на ГЕРБ гледам по телевизията

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/dosta-interesen-da-ne-kazha-manipulativen-i-udoben-prochit-na-avtobusite-na-gerb-gledam-po-televiziyata/14639 SvobodnoSlovo.eu
Доста "интересен", да не кажа манипулативен и удобен прочит на автобусите на ГЕРБ гледам по телевизията

Доста "интересен", да не кажа манипулативен и удобен прочит на автобусите на ГЕРБ гледам по телевизията сега.

Вчера нямаше репортаж за платеното им присъствие, но днес на богато бяха представени като жертви. Тъй като поснимах доста хора при паркиралите автобуси, мога да свидетелствам, че голяма част от тях, а те бяха с повече от 25 автобуса и бусове, си имаха спокойствие и време за разходка и снимки, и никой не ги е гонил и нападал. А и журналисти намаше. Автобусите си тръгнаха спокойно и голям процент от тях са се изнесли от София без щета. Целенето с камъни по бесовете е хулигански проява, предполагам, че виновните са наказани.

Надявам се и държавата да се поинтересува кой плати екскурзията за митинга и с какви пари.

Можете да разгледате видеата ми от вчера, пълни със симпатизанти и от двете страни. Както и с признания за организацията.

И не, протестът пред Президентството не беше в защита на президента, а срещу правителството.

Миролюба Бенатова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.