Дръжте се, братя и сестри! Задава се як рафтинг след визитата на Ердоган

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/drazhte-se-bratya-i-sestri-zadava-se-yak-rafting-sled-vizitata-na-erdogan/23000 SvobodnoSlovo.eu
Дръжте се, братя и сестри! Задава се як рафтинг след визитата на Ердоган

Какво да кажа днес - Бойко говори за Президента Радев като за "някакъв политик" повдигнал въпроса с обезщетенията на тракийските бежанци, което му разтурито достлука с Президента Ердоган. Горкия ротационен Прецедател на ЕСъто им. Добре, че още не е посегнал на руските дипломати, че тогаз ще види истинко гайле. Пак ще наскачаме като черни "гадини", воглаве със Светия синод и с Президента. Волен ни предаде за сделката с ЧЕЗ, ама за руските дипломати пак може да се озъби.

Дръжте се, братя и сестри! Задава се як рафтинг след визитата на Ердоган. Този път и Турция, и Русия ще се окажат срещу нас. Понеже пак седнахме на неправилната страна от масата.

Ще ни премажат, само да шавнем, лепкаво мазно петно ще остане от нас.И тия, и ония, дето уж сме в техния отбор. Американските бази на НАТО ще провеждат бойни операции срещу Русия, турили нас с децата ни като пушечно месо, за прикритие. Горко ни!

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.