Духът на Софийската пролет е извън бутилката :)

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/duhat-na-sofiyskata-prolet-e-izvan-butilkata/129050 SvobodnoSlovo.eu
Духът на Софийската пролет е извън бутилката :)

Едно от най-положителните неща, случили се напоследък, e публичното разкриване и изобличаване на системата от зависимости, която подменяше европейското правосъдие у нас години наред.

Съпротивата е отчаяна: прокуратурата съди прокурора, образувал делото срещу Петьо "Еврото" през 2022. Свидетели сменят показанията си. МВР крие дали "Нотариуса" е бил агент. Ако няКОЙ си въобразява, че ще се потулят нещата, медиите ще замлъкнат пак, Гешефтурата ще стане Сарафчийница и всичко ще продължи постарому, се лъже.

Духът на Софийската пролет е извън бутилката :)

Павел Антонов

2 Коментара

Червената шапчица

преди 1 месец

Глупости. Това е само малко сеир за плебса...

Коментирай

Бате Винету

преди 1 месец

Ще се потули още как. Както се забрави Мишо бирата, чекмеджето с жълт метал в него, онзи "лекар", който ни обясняваше как ще висят детски ръчички от хладилните камери. Трансплантацийте в правителствената болница. Канадския гражданин(или български) с конституцията в сърцето. "Ала бала ница на президента в паница". Духът от бутилката ще отлети към някой остров. А деветото джудже ще гледа отстрани.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.