ДУХОВНОСТТА КАТО ОБЕКТ НА ОХРАНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/duhovnostta-kato-obekt-na-ohrana/2550 SvobodnoSlovo.eu
ДУХОВНОСТТА КАТО ОБЕКТ НА ОХРАНА

Госпожата Радева, първа дама или втора съпруга на Президента, е тръгнала по пътя на Камино. За пречистване, духовност, престиж, и т.н. Надявам се лични причини, а не кризисен пиар.

Проблемът е, че тя не е коя да е, а е обект на охрана от НСО. И в случая няма никакво значение дали иска или не иска да бъде охранявана, изискванията за безопасност го налагат.

Хубаво е човек с такова обществено положение да се съобразява с реалността и с тежестта на поста. Дори като това да не утежнява службата на охранителите от НСО, които да подтичват и те по пътя на Камино, както и за данъкоплатците да не утежняват държавния бюджет.

Духовността и пречистването са нещо лично. И принципно започват с личното смирение пред Бог и пред всичко останало. Най-големият грях е гордостта и с нея започва погубването. Та, ако почваме с духовност, да започнем първо със смирението. По пътя на Камино не вървят първи дами с антураж и охрана. Вървят смирени мирянки, безизвестни и анонимни - само те и Бог. Но пък се иска известна начална духовност да ги разбереш тия работи извън снимките.....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.