Емисари от ГЕРБ и ВМРО от месеци обикалят депата и гаражите на градския транспорт и заплашват служителите, че няма да имат заплати заради "лошата държава"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/emisari-ot-gerb-i-vmro-ot-meseci-obikalyat-depata-i-garazhite-na-gradskiya-transport-i-zaplashvat-sluzhitelite-che-nyama-da-imat-zaplati-zaradi-loshata-darzhava/2930 SvobodnoSlovo.eu
Емисари от ГЕРБ и ВМРО от месеци обикалят депата и гаражите на градския транспорт и заплашват служителите, че няма да имат заплати заради "лошата държава"

❗ Емисари от ГЕРБ и ВМРО от месеци обикалят депата и гаражите на градския транспорт и заплашват служителите, че няма да имат заплати заради "лошата държава".

➡ А истината е, че Фандъкова 15 години живее в пълен комфорт, като в момента, в който някакъв проблем се появи, звъни на Борисов и той ѝ отваря всяка врата и ѝ пуска колкото пари иска. Лесно е, когато си живял така, в един момент, когато започне някой да ти търси отговорност и сметка и да пита, а ти какво направи, да се изнервяш и да се усетиш, че всъщност нещата не са ти така лесни както са били досега. Лошо е, когато използваш служителите на градския транспорт за политическите ти цели.

👎 Сега е първият период, в който Столична община не се ползва с удобството да има и правителство зад гърба си и виждаме колко лошо се управлява градът. В тази ситуация си личи управленският капацитет, а него го няма.

Борис Бонев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.