"ЕС е празна тенекия, в която дрънкат изработените в САЩ баналности

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/es-e-prazna-tenekiya-v-koyato-drankat-izrabotenite-v-sasht-banalnosti/124279 SvobodnoSlovo.eu
"ЕС е празна тенекия, в която дрънкат изработените в САЩ баналности

"ЕС е празна тенекия, в която дрънкат изработените в САЩ баналности.

Европа, която някога беше център на световната цивилизация, днес е изцяло подвластна на безмозъчни марионетки, които я тикат към пропастта."

Любо Кольовски

2 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

Делян Пеевски ще се снима с дамите и ще ги поздрави за .... - Антоанета Стефанова завърши 10-а на Световното по БЛИЦ-шах за жени в Узбекистан. Тя събра 11 от възможни 17 точки. Стефанова е бивша световна шампионка по класически шахмат, има и опит в политиката. Другите 3 българки събраха по 9 т. Заради тайбрек-правилата завършват на Световното по Блиц през 2023 година както следва: 41. Нургюл Салимова 47. Надя Тончева 52. Гергана Пейчева Валентина Гунина събра внушителните 14 точки и ликува с титлата.

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Кирил Петков поздрави правителството за приемането на България в Шенген. Урсула фон дер Лайен: Днес е исторически момент за България и Румъния, гордост за гражданите им! Баси кефа...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.