ЕС постигна нов връх на идиотията си, като се занимаваше вчера с числени проценти колко точно ще се намали руския петрол по тръбите. 89, 90 или 91?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/es-postigna-nov-vrah-na-idiotiyata-si-kato-se-zanimavashe-vchera-s-chisleni-procenti-kolko-tochno-shte-se-namali-ruskiya-petrol-po-trabite-89-90-ili-91/2682 SvobodnoSlovo.eu
ЕС постигна нов връх на идиотията си, като се занимаваше вчера с числени проценти колко точно ще се намали руския петрол по тръбите. 89, 90 или 91?

При тиранията на влакокрацията (управление на глупаците) абсурдите са ежедневие, а ходенето на обратно задължително. Всичко, което е на обратно, е право, а правото е на обратно. Не е ясно? Не се сърдете на мен! Просто се огледайте.

Нещо като да седиш на гьола и да чакаш тлъстия шаран да захапе кукичката и докЪто, както казват в някои северни части, чакаш, идва потоп, но той не е важен, важен ти е шарана, защото акъла ти стига само до него. Заминаваш и ти и шарана ти, но то си чакаш Бойко да го вкарат в затвора.

Това е положението на голямата част български и международни общественици и претендиращи разбирачи на живота. Докато чакат Бойко Борисов да го заключат, дойде друг звяр, те си чакат Баце при Гешев.

Не зная кой е по-глупав, който управлява сега страните членки на ЕС или НАТО, или тези, които ги избират, честно, не зная!

ЕС постигна нов връх на идиотията си, като се занимаваше вчера с числени проценти колко точно ще се намали руския петрол по тръбите. 89, 90 или 91? Хич не виждат, че идва голодомор за Европа! Даже и филия с мед намазаха, някои от влакократите щели да ги отсрочат и това било голям успех. Не ги интересува, че това решение е потоп за реда и порядъка на Европа. Важното е Зеленски да е доволен, глупаците да са доволни и Сорос да е доволен. Не ги интересува, че всички решения на ЕС отдавна са в графата "чиста глупост" и "позор за европейската цивилизация". Радваме се, че сме хванали жаба докато чакаме шарана, а в това време ни връхлита потоп.

От всички глупави правителства най-глупавото разбира се е нашето!

Връх в историята, абсолютен недостижим връх на глупоста и човешката душевна мизерия.

Вчера излезе нова книга "История на Украйна".

Брях!

Разгръщам да видя какво е това чудо невиждано, история на държава, която не съществува.

И какво да видя, драги другари и другарки???

Авторът ......професор.....от Харвард!

С името ....ПЛОХИЙ.

Какво повече да кажа?

То Природата е казала всичко.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.