Ето този г.з говори, че Президентът ген. Румен Радев бил "злобен опозиционер"

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/eto-tozi-gz-govori-che-prezidentat-gen-rumen-radev-bil-zloben-opozicioner/14586 SvobodnoSlovo.eu
Ето този г.з говори, че Президентът ген. Румен Радев бил "злобен опозиционер"

Ето този г.з говори, че Президентът ген. Румен Радев бил "злобен опозиционер". А, бе, спортни министре, Президентът е много добър и коректен. Ти излез на улицата да чуеш народът какво ще ти каже.

Нямам никакво смислено обяснение как хора, които би трябвало да се скрият някъде и да не се обаждат, всеки ден се веят по медиите и раздават мнения, все едно някой се интересува какво ще кажат.

И съм забелязала, че сред гербавите външната и вътрешна красота, особено пък мозъкът, са в голям дефицит. То, не че е задължително, ама поне някой, бре! Поне един!

Не знам как всички успяват да изглеждат като анимационни герои, то това е талант, явно в ГЕРБ с конкурс по красота и акъл са си ги избирали, никой да не засенчва вожда.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.