Формата на главата, не на водата!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/formata-na-glavata-ne-na-vodata/23164 SvobodnoSlovo.eu
Формата на главата, не на водата!

Върху това трябва да се замисли светът, както и ние. Формата говори сама за себе си и казва всичко, което е необходимо. Не е трудно да се забележи, че повечето ключови фигури, интегрирани във властта, имат квадратни глави, остри сечения и изкривени физиомутри. Нискочели арогантни дебили, докопали се до кокала и женени до гроб само за държавната хранилка! Храненици.

Какво ще се случи ако някой влезе в дома на Буда? Ще бъде разстрелян на мига. Какво ще стане ако някой влезе в дома на политик? И него ще го самоубият веднага. Какво ще стане ако някой влезе в дома на наш олигарх? Ще изчезне безследно и завинаги. Така живеят българските политици и прилежащите им праведници.

Какво ще стане ако във вашият дом влезе мародер? Нищо. Законът ви задължава да изчакате личното му благоволение, а ако избързате - затвор. Фактически край на вас и семейството ви. Мародерите тук имат права, защото политиците ни са по-вярващи от папата и произвеждат такива закони.

........................................................................................

Закони, които ти вменяват страх и безсилие! За да си зависим само от снизхождението на властта!

........................................................................................

От затвор се излиза, от гроб - не съм чул. Затова влезе ли във вашият дом мародер, изпразнете пълнителя на оръжието в главата му. Стреляй пръв. Напълно съзнателно и без много да мислите. Няма да бъде повече мъртъв, отколкото ако влезе при премиера Борисов!!!

На вечните философи по правния казус и темата, пожелайте късмет. Те разчитат само на него. Видял съм не една смърт, причинена от колебание...

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.