ГАРАНТИ НА ДИКТАТОР. И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАРИЧАТ ТОВА „ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА“!?

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/garanti-na-diktator-i-si-pozvolyavat-da-narichat-tova-evropeyska-politika/25130 SvobodnoSlovo.eu
ГАРАНТИ НА ДИКТАТОР. И СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА НАРИЧАТ ТОВА „ЕВРОПЕЙСКА ПОЛИТИКА“!?

Единственото притеснително нещо, следствие на авантюрата Борисова в Турция е, че акцентът на абсолютно всички турски медии беше и остана предаността на българското правителство към ердоганова Турция!!!

Беше поставено ударение върху „връщането на гюленисти“ от България и предаването им на режима, както и пълно съдействие на българските специални служби по тези въпроси. Това се наричало приятелство! Оказа се, че борисовото правителство в едно с българския вариант на патриотични полит-формации са скрити сътрудници, гаранти и приятели на диктатор, бъдещ обвиняем за престъпления срещу човечеството. Някои дори си позволяват да наричат това „европейска политика“!?

За българските и турски медии, ползвани като играчки в ръцете на престъпници с власт, това няма значение. Особен акцент са турските сапунки, несъществуващи в нито една друга страна от ЕС. За медиите има значение, също, и се дава публичност само за онова, за което им се заплаща с милиони кървави пари и разплащането става върху гробовете на хиляди абсолютно невинни души…

 

Николай Марков

БОЙКО БОРИСОВ И ЕРДОГАН

http://afera.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.