ГЕШЕВ ОТНОВО СЕ БЪРКА В ПОЛИТИКАТА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/geshev-otnovo-se-barka-v-politikata/14573 SvobodnoSlovo.eu
ГЕШЕВ ОТНОВО СЕ БЪРКА В ПОЛИТИКАТА

Днес, след въображаемата подкрепа на Посолството на САЩ у нас, както си разтълкува Гешев вчерашното им изявление, отново наруши Конституцията и законите, като публикува разговори, снети със СРС, между българският гражданин Васил Божков и различни журналисти, по твърдения на прокуратурата. Какво се вижда на първи прочит:

Прокуратурата продължава с твърденията за платени протести, тоест според главният прокурор 50 000 души вчера в София и хиляди в градовете на България протестират, защото са получили пари, а не от необходимост да кажат "не" на мафията, превзела не само политиката и властта, но и съдебната система. Интересно защо прокуратурата публикува разговори, а не арестува никой, който е дал или получил пари. Защото така става доказването на принципа "една жена ми каза". А подслушването на журналисти е директно нарушаване на свободата на словото. То и без това сме на 119 място, явно мечтата на Гешев е то да стане 190-то.

Аз си позволявам да се усъмня в публикуваните разговори. Защото на практика доказателства няма, освен твърденията на прокуратурата - същата, която не видя никакъв проблем в снимките на шкафчето с милиони евро и пистолет в спалнята на премиера, която не видя никакъв проблем в записа "Ало, Ваньо" и която не видя никакъв проблем в това, че министър-председателят нарича председателят на Народното събрание с думи, крайно неподходящи за поста, който заема.

Гешев изпълнява политически поръчки и това е видно от всички. В момента се опитва да спаси Борисов, като втълпява на хората, че искат да ги употребят за други цели. Само, че този път няма да мине номера. Хората знаят защо са на улицата. Знаят, че мразят мафията безплатно. Знаят, че ако днес се приберем, утре децата ни ще потеглят към чужбина и няма да искат бъдеще в държава, управлявана от мафията.

Недопустима намеса в политиката. Недопустима подигравка и с българския народ, който използва правото си на граждански протест срещу безумието на управляващите. Ние не сме платени, мразим ви безплатно!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.