Гласът на Валери Симеонов - изтънява с всяко ново медийно участие

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/glasat-na-valeri-simeonov-iztanyava-s-vsyako-novo-mediyno-uchastie/25340 SvobodnoSlovo.eu
Гласът на Валери Симеонов - изтънява с всяко ново медийно участие

Волен Сидеров по бТВ. Обяснения. Скоро патриотите ще са аут от управлението. Волен не е прав, че атаката е от ДПС. Атаката е от новото дясно обединение, което сегрегира около политическата софра и иска да скочи отведнъж на масата. Това дясно е кърпено зомби с парчета мъртва кожа на други десни политически трупове. Финансира се отвъд границата на България и ЕНП го гледа благосклонно. Може би и повече от благосклонно. Патриотичното крило в кабинета Борисов е смъртно ранено.Гласът на Валери Симеонов - изтънява с всяко ново медийно участие и обясненията му от гневни и упрекващи, станаха умолителни, което означава състояние на психически шок. Осъзнаване, че пред себе си имаш 3 стъпки до ешафода. А и Волен се включи в защитата, което говори само по себе си достатъчно за пропадащото дъно под патриотите. Жалко, медът на властта едва сега започна да тече.

Нора Стоичкова

https://www.facebook.com/nora.stoickova?fref=ts

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.