Главният прокурор на държавата се превърна в Главен пиар на Бойко Борисов

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/glavniyat-prokuror-na-darzhavata-se-prevarna-v-glaven-piar-na-boyko-borisov/14834 SvobodnoSlovo.eu
Главният прокурор на държавата се превърна в Главен пиар на Бойко Борисов

Главният прокурор на държавата се превърна в Главен пиар на Бойко Борисов.

Акция - заловен "терорист". Някой вярва ли на тази постановка?!

Акция - арестували 70-год. адвокат и двама други, като според свидетели милицаите пуснали в джобовете на единия неизвестни субстанции. Причината: познавали Васил Божков и снимали прокурор. По тази логика всички репортери трябва са в ареста.

SMS-акция - Кой с кого си чати. Прокуратурата в ролята на "Имаш поща". Само велосипедистът липсва.

И всичко това е, за да бъде залято публичното пространство със всякакви помии, но да не се говори, пише и най-вече държавното обвинение да не разследва кюлчетата злато, аудиозаписите и пачките евро на/с премиера Борисов, както и рекета на "джуджетата". Не на последно място - да бъде "ударен" президентът Радев, да бъде омаскарен, подиграван...

Това ли ни е прокуратурата - пресслужба на министър-председателя?!

Иначе от села и паланки се размятат каскети пред камери и микрофони с пъчене на мускули за "2 кубика дърва и 20 литра ракия".

А всъщност...

Корупция?! М, какво е това? Нямаме такова нещо в България.

Пеевски!? Ама че той е един обикновен депутат, дарител, бизнесмен и филантроп.

Борисов?! Фен съм как се правиш на луд ти, шефе!

Тиня! Тиня! Тиня!

Това не е държана е фекално тресавище!

И се чудя, не се ли гнусите, харесва ли ви да стоите затънали в тази говняна плазма и утайките на обществото отгоре да ви тъпчат, ритат, натискат, докато изкопчат последната глътка въздух от белите ви дробове?!

Ще се изправим ли някога... или ще потънем във вечна забрава?! От нас зависи!

Стоян Тончев

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.