Гледам пак милия г-н Марешки - жив да го ожалиш! И всичко туй, понеже каза, че освен с бензиностанциите, ще се справи и на Бойко с държавата

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gledam-pak-miliya-g-n-mareshki-zhiv-da-go-ozhalish-i-vsichko-tuy-ponezhe-kaza-che-osven-s-benzinostanciite-shte-se-spravi-i-na-boyko-s-darzhavata/23950 SvobodnoSlovo.eu
Гледам пак милия г-н Марешки - жив да го ожалиш! И всичко туй, понеже каза, че освен с бензиностанциите, ще се справи и на Бойко с държавата

Слушам новината за борбата с контрабандата, гледам

депутата Марешки и се мъча да си представя - как например се чувства човек пред килия номер девет на етажа на рецидивистите в СЦЗ.

Защо килия номер девет? Като журналист съм я мерила дали отговаря на евростандартите от 4 кв.метра на лишен от свобода. Не отговаря.

Та си представям полуотворената й желязна врата, с онуй прозорче за окото на надзирателя. Човекът, турен с обвинение на прага й, гледа: вътре – тъмно, крушката е изгоряла, мирише на пор от креватите на два етажа. А навън – бял мерцедес и огъната под суджуците маса, а зад нея - Цветан Цветанов с партиоти и другари. Потенциалният затворник гледа умилително към г-н Цветанов, старае се да отгатне и сбъдне желанията му, но той се прави, че не го забелязва и си бодва с вилицата оня Октопод, сготвен по поръчка в собствен сос.

Гледам пак милия г-н Марешки - жив да го ожалиш! И всичко туй, понеже каза, че освен с бензиностанциите, ще се справи и на Бойко с държавата.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.