ГЛЕДНИ ТОЧКИ ПО ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gledni-tochki-po-darzhavnata-izmyana/3756 SvobodnoSlovo.eu
ГЛЕДНИ ТОЧКИ ПО ДЪРЖАВНАТА ИЗМЯНА

На територията ни се случват странни неща. Нелогични, но обясними. Както е общоизвестно, заради ироничен пост с предупреждение какво евентуално може да се случи, ако изпратим оръжие на Украйна, мен ме разследват за държавна измяна, а либералните медии и сган вият в див възторг, представяйки си как ще лежа в затвора заради истината.

В същото време обожаваният от цялата тази либерална сган Кирил Петков издава държавна тайна от трибуната на Народното събрание, предава интересите на България в спора с Македония, назначава напълно неадекватни хора в правителството, води политика във вреда на България, но му се радват. Радват се и на тези депутати, които откровено обслужват чужди държави в ущърб на България.

Интересно ми е например дали специализираната прокуратура ще провери кой от депутатите е грантояд от "Америка за България"? Или "Ханс Зайдел"? Колко от управляващите получават заповеди от американското посолство или едно друго, близко на тях посолство? Как се нарича деянието, в което допускаш еднолично чужди войски на българска земя?

Дали е държавна измяна да вземеш решение да се вее чуждо знаме на българска община? И по българските улици да се чуват думи в прослава на друга държава? Държавна измяна ли е да обявяваш за предателство слагането на българско знаме на профила си в социалните мрежи? Държавна измяна ли е да искаш да скопяваш националния символ на България и да пращаш на майната му православието? Държавна измяна ли е откровено да мразиш българите и да изливаш омраза срещу тях в собствената им държава?

Да, държавна измяна има. И тя се вижда там, на високото. Но е покровителствена от тези, които управляват територията ни. И всички обслужват тях. Български медии отдавна няма, а наличните малко такива си налагат зверска автоцензура, за да са удобни на евроатланнтиците. Те започват да лаят като хиени срещу всеки, посочен от евроатлантиците и едно посолство, защото явно хлябът си го изкарват по много мръсен начин. Днес свестните у нас считат за луди. Днес е преследван всеки, който си позволява да казва, че тук е земята на българите и българите трябва да управляваме държавата си.

Днес е преследван всеки, който не иска България да участва по пряк или косвен начин в чужда война. Днес е преследван всеки, който се пита защо се грижим за чуждите, а не за своите. Днес е преследван всеки, който задава въпроси защо има чужди войски и бази в България. Днес патриотите са обявявани за предатели, а националните предатели управляват държавата.

Но времената се променят. И имената на Поп Кръстю и Хаджипенчович се помнят! Предателството не се прощава.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.