Глобалистите в България са в пълна атака на фронт, който водят от 20 години, да докажат, че Русия в исторически план ни мрази и ни е навредила

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/globalistite-v-balgariya-sa-v-palna-ataka-na-front-koyto-vodyat-ot-20-godini-da-dokazhat-che-rusiya-v-istoricheski-plan-ni-mrazi-i-ni-e-navredila/3083 SvobodnoSlovo.eu
Глобалистите в България са в пълна атака на фронт, който водят от 20 години, да докажат, че Русия в исторически план ни мрази и ни е навредила

Ще чакам с нетърпение да видя как ще се откажем от топлата вода, за да накажем джуджето диктатор и да му дадем да се разбере. Чакам да видя как ще отделяме около половин заплата за топлата вода с американска газ затоплена.

През есента имаше опасност да ходим на работа пеша, защото не желаехме някои да се ваксинираме, респективно да имаме здравен пропуск и можеше да не може да се возим на метрото.

Сега пак има опасност да не можем да се возим на метрото, този път, защото искаме да накажем злобното джудже диктатор.

И това ще чакам с нетърпение да видя, как ще слязат от удобните си коли.

А който ги измисля тези глупости, е по-глупав сто пъти от Радина!!?

Глобалистите в България са в пълна атака на фронт, който водят от 20 години, да докажат, че Русия в исторически план ни мрази и ни е навредила.

Огромен залп вчера изстреля Келбечева от АМЕРИКАНСКИЯ ЮГОЗАПАДЕН УНИВЕРСИТЕТ в Благоевград и лектор в соросовия НОВ БЪЛГАРСКИ УНИВЕРСИТЕТ.

Тези данни са достатъчни засега, да се види кои и какви воюват с Русия на полето на нашата история. Да, ще промият една две глави неизбежно. Но нищо повече.

Изобщо не се съмнявам, че тази година, а вероятно и догодина, всички световни награди, титли и призове ще бъдат спечелени от украинци. Няма значение за какво! Възможно е и световното в Катар да го спечелят.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.