Господин Гешев, моля Ви, арестувайте Шиши, преди да е духнал

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/gospodin-geshev-molya-vi-arestuvayte-shishi-predi-da-e-duhnal/14572 SvobodnoSlovo.eu
Господин Гешев, моля Ви, арестувайте Шиши, преди да е духнал

Господин Гешев, моля Ви, арестувайте Шиши, преди да е духнал.

Ами това е безобразие, некви хора говорят срещу властта.

Иначе за Божков, аз не Ви обвинявам, че го изтървахте. Кой ли е подозирал, че ако обявите в медиите как ей сега в други ден в еди колко си часа ще го арестувате, този хитрец ще вземе да избяга. Ами не беше честно пък, Вие така да искате да си свършите работата и освен малко шофьори, чистачки и счетоводителки, друг да не можете да докопате. Що така става, не знам, ама в никакъв случай не е във Вас вината. Лошото е, че взеха да витаят едни подозрения, че не сте така почтителен и изчакващ от незнание.

Та освен да пребиете всеки студент, дето нещо Ви подозира, предлагам също и да арестувате тоя митичен Шиши, преди да почне да Ви праща есемеси и да пише във фейса и той от Дубай. А най-добре, изчакайте всички Шишита да духнат в Дубай, отидете да ги арестувате, а ние ще им обявим война и ще затворим границата. Така хем ще може да си играете, че ги гоните из песъците до насита, хем ние ще се заемем с по-полезни неща от безкрайното гонене на мутри от властта.

Капка Тодорова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.