ХАРАЛАНБЕНЕ МУ Е МАЙКАТА!

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/haralanbene-mu-e-maykata/19726 SvobodnoSlovo.eu
ХАРАЛАНБЕНЕ МУ Е МАЙКАТА!

Още един българомразец извиси глас, не в наша медия, а в Дойче веле. Това е така нареченият социален антрополог Харалан Александров. Четете и псувайте:

„Турското робство е мит, който за мнозина българи е по-важен от историческата истина.Турското робство е една метафора, която и до днес обслужва руския империализъм!”

На този нямаше да му обърнем толкова внимание – като него има още една дузина, на които се плаща, за да мразят България, ако …. Ако Харалан не е съветник на премиера на България. Нещата се променят – и Борисов ли мисли същото?

Не мога да си представя, ако някой в Израел рече, че Холокоста е…метафора. Съмнявам се дали ще остане жив. Но у нас всяка идиотщина се понася.

Харалановци мачкат този народ страдалец. Харалановци плюят по светлите ликове на неговите герои. Харалановци зачеркват героичната му история. И пак си остават нищожества!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.