Hе знам дали ще издържим на вируса, но нервите ще ни предадат доста преди това....

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/he-znam-dali-shte-izdarzhim-na-virusa-no-nervite-shte-ni-predadat-dosta-predi-tova/16528 SvobodnoSlovo.eu
Hе знам дали ще издържим на вируса, но нервите ще ни предадат доста преди това....

Не ме арестуваха, прибрах се. На пазара пълно с пенсионери. Един ме пререди и нагло заяви, че той е в опасност и трябва да му отстъпваме ред. Опипа един по един всички плодове, докато си избра два портокала. На въпроса защо не е пазарувал сутринта, ме изгледа грозно и ми каза: "И ти ще умреш!". Дотолкова с толерантността и човещината. В магазина опашка половин километър пред него, 10 баби бавно и спокойно си разглеждат вътре. Всички пазаруват изключително тоалетна хартия /На завода в Белово - поклон, удържате на търсенето .....засега/. Изкушавам се като излизам да изкрещя "Тоалетната хартия свършваааааа!", но се опасявам двамата полицаи наблизо да не ме приберат за създаване на масови безредици.

Мдааааа, не знам дали ще издържим на вируса, но нервите ще ни предадат доста преди това....

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.