Hяма друга държава в ЕС, в която се разстрелват хора по улиците, а държавата е най-големият касапин за гражданите си

https://svobodnoslovo.eu/mrezhata/hyama-druga-darzhava-v-es-v-koyato-se-razstrelvat-hora-po-ulicite-a-darzhavata-e-nay-golemiyat-kasapin-za-grazhdanite-si/23569 SvobodnoSlovo.eu
Hяма друга държава в ЕС, в която се разстрелват хора по улиците, а държавата е най-големият касапин за гражданите си

Да започнем от желязната църква. Да, Христовата църква е желязна, но не така стоят нещата със свещенослужителите в нея, най-малко с представителите на държавната, напълно мафиотизирана власт. Трябва да разделяме житото от плявата, защото иначе рискуваме да погубим не само Божия храм, а и душите си.

Интересен за мен остава фактът, че основен позлатен символ върху желязната църква, поставен на най-високо място е слънце, в което има вписан триъгълник и око. Будните между нас ще се досетят за символиката и не само за нея, но искам да отбележа, че тези символи са в пълно противоречие с Християнството и в частност с Православието. Спирам до тук, защото има още много неизвестни по създадения политико-църковен казус и всички те образуват нечисто тяло, въпреки предопределената чистотата на Христовия дом!

Относно убиеца-командос, както го определиха представители на висшата държавна власт, мога само да се усмихна. Не защото искам да се смея, а защото държавата на мафиотите показа своето безсилие да се справи с елементарна криминална история. Не любовна и не сложна, а криминална. Длъжен съм да отбележа, че имам дълъг опит и познавам психиката на обучените във военно дело лица и не познавам нито един, който ще се самоубие ако е под обсада. По-скоро ще атакува по нестандартен или класически модел, за да бъде убит в бой, но никога няма да се самоубие. Тук е времето да припомня, че официалната теза на бандитската ни държава за убийството на Чакъра беше "самоубийство" и дори показаха откъснатата ръка на жертвата с шплент от граната на пръста. Това беше лъжа и заради тази лъжа, България беше осъдена, а убиецът продължава да се прави на политик! Чакърът беше убит като куче с гранатомет, по лична заповед на една психически нестабилна личност, която си направи политически пиар чрез грозно убийство на напълно безобиден човек.

Днес беше разстрелян поредния бизнесмен. Лично мен не ме интересува как и защо. Има и защо да не ме интересува , но затова ще замълча. Само ще кажа, че няма друга държава в ЕС, в която се разстрелват хора по улиците, а държавата е най-големият касапин за гражданите си. И ако това е стабилно управление, достойно да управлява ЕС, означава, че самият съюз е сборище от алчни лицемери, недостойни управници и безскрупулни политики произведени от тях. И нашият бай Ганьо-премиер е логичното следствие, а не реалната причина...

Николай Марков

Резултат с изображение за Nikolai Markov

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.